CONTACT

Anti-zweet Botox

Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet een dagelijke werkelijkheid die invloed heeft op veel aspecten in het dagelijks leven. Denk hierbij aan schaamte in relaties of sociale contacten of frustratie over het moeten dragen van kleding die je zweet verbergt.
Overmatig zweten kan nadelige effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld.

 

Injecties met botox kan overmatige transpiratie remmen door het blokkeren van het zweetsignaal tussen de zenuwtjes in de huid en de zweetklieren. Natuurlijk reageert niet iedereen hetzelfde op de injecties. Gemiddeld zal bij 90% een duidelijke verbetering worden bereikt. Het effect houdt meestal 6 maanden aan. Daarna kan gewoon weer een nieuwe behandeling plaatsvinden.


Voor wie?

Botox injecties zijn geschikt voor mensen die last hebben van overmatige transpiratie in de oksels. Wij passen botox injecties niet toe bij zwangeren.


Voorbereiding:

Wij adviseren u om een dag voor de behandeling de okselbeharing weg te scheren. Verder zijn geen voorbereidingen nodig.


Tijdens de behandeling

Er wordt voorafgaand aan de behandeling een jodium-zetmeel test uitgevoerd om het exacte huidgebied te kunnen bepalen dat behandeld moet worden.

 

In het hiermee gemarkeerde huidgebied wordt op gelijkmatige afstanden een kleine hoeveelheid botox oplossing met een fijn naaldje in de huid gespoten.


Na de behandeling:

Soms is de huid gedurende een paar uur na de behandeling licht gezwollen en rood. Dit verdwijnt spontaan.


Mogelijke bijwerkingen:

Sommige mensen die behandeld zijn met botuline-toxine ervaren dat de zweetproductie elders op het lichaam iets toeneemt. Dit effect is zeldzaam, meestal licht en van voorbijgaande aard.


Prijslijst

Beide oksels met botuline toxine   € 500 

Anti-zweet Botox

Wordt al vanaf

€ 500

behandeld

 Deze prijzen zijn prijsindicaties. De behandelend arts bespreekt vooraf aan de behandeling de daadwerkelijke prijs met u.

Bekijk de prijzen
Beide oksels met botuline toxine   € 500 

Wordt al vanaf

€ 500

behandeld

Bekijk de prijzen