CONTACT

MiraDry

Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet een dagelijkse werkelijkheid die invloed heeft op veel aspecten in het dagelijks leven. Denk hierbij aan schaamte in relaties of sociale contacten of frustratie over het moeten dragen van kleding die je zweet verbergt.
Overmatig zweten kan nadelige effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld. Er zijn verschillende mogelijkheden om overmatige transpiratie te behandelen. Oplossingen zoals botox injecties of crèmes zijn niet blijvend. Wij bieden een blijvende oplossing: de MiraDry.


MiraDry levert nauwkeurig gecontroleerde electromagnetische energie aan de oksels, met als gevolg het kapot maken van de op dat moment aanwezige zweetklieren. Tegelijkertijd beschermt een continue hydro-keramisch koelsysteem het oppervlak van de huid. Na de behandeling zullen de kapotte zweetklieren niet meer terug komen, waardoor het resultaat dus blijvend is.
 

De meeste patienten melden na de MiraDry behandeling een duidelijke vermindering van het zweten. In een wetenschappelijke studie naar de MiraDry wordt een gemiddelde zweetreductie beschreven van 82% van eenmalige behandeling. Meestal zijn twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.


Voor wie?

Mensen die op zoek zijn naar een significante afname van overmatige transpiratie in de oksels. Belangrijk is te realiseren dat men altijd een klein beetje blijft zweten.


Voorbereiding:

Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen die u moet treffen voorafgaand aan de behandeling.


Tijdens de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal de grootte van het behandelgebied bepaald worden. Dit behandelgebied wordt met niet-blijvende inkt afgetekend. Vervolgens worden de oksels verdoofd en wordt de behandeling uitgevoerd. Door de verdoving is de behandeling zelf pijnloos
 


Na de behandeling:

Er is minimale tot geen hersteltijd nodig na de behandeling. Wij zullen u voor een paar dagen pijnmedicatie voorschrijven en het gebruik van cold-packs aanbevelen. Meteen na de behandeling kunt u uw normale activiteiten gewoon oppakken.

 

Wij adviseren na de behandeling niet zelf auto te rijden


Mogelijke bijwerkingen:

Plaatselijke zwelling na de behandeling is normaal en dit verdwijnt binnen een paar weken. In wat meer zeldzame gevallen kunnen patiënten een veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen ervaren. Dit zal geleidelijk verdwijnen.


Prijslijst

1 behandeling  € 1500 
2 behandelingen  € 2500 


MiraDry

Wordt al vanaf

€ 1500

behandeld

 Deze prijzen zijn prijsindicaties. De behandelend arts bespreekt vooraf aan de behandeling de daadwerkelijke prijs met u.

Bekijk de prijzen
1 behandeling  € 1500 
2 behandelingen  € 2500 

Wordt al vanaf

€ 1500

behandeld

Bekijk de prijzen