CONTACT

Rimpel Behandeling met Botox

Botox/Dysport is een van de populairste behandelingen voor rimpels in het gelaat. Vooral omdat het een eenvoudige en zeer veilige behandeling is. Indien deskundig uitgevoerd is er nauwelijks kans op bijwerkingen. Met name rimpels die veroorzaakt worden door het samentrekken van spiertjes op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en kraaienpootjes zijn zeer geschikt voor deze behandeling.


Voorbereiding:

Er zijn geen speciale voorbereidingen waar u rekening mee moet houden.


Tijdens de behandeling

De behandeling bestaat uit het inspuiten van kleine hoeveelheden botuline toxine met een dun naaldje in de spier. De prikjes worden meestal als kleine speldenprikjes ervaren. Verdoving is niet nodig, zo gewenst kan een verdovende crème van tevoren worden aangebracht.


Na de behandeling:

Het advies is om de eerste 2-3 uur na de behandeling niet plat te gaan liggen en intensief sporten of bukken te vermijden. Om het effect van de injecties maximaal te maken, adviseren wij u om de behandelde spieren wel goed te gebruiken (bijvoorbeeld lachen of fronsen). Ook wordt overmatige zonblootstelling best vermeden tot de roodheid en eventuele zwelling van de huid verdwenen zijn.

 

Enkele dagen na de behandeling begint de Botox te werken en na twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn dan al veel minder diep. De huid wordt in de weken daarna steeds gladder.


Het effect houdt 3 tot 6 maanden aan, daarna kan opnieuw behandeld worden.
Meestal houdt het effect na elke volgende behandeling langer aan.


Prijslijst

Per regio  200 
2 regio's   300 
3 regio's  400 

Rimpel Behandeling met Botox

Wordt al vanaf

€ 200

behandeld

 Deze prijzen zijn prijsindicaties. De behandelend arts bespreekt vooraf aan de behandeling de daadwerkelijke prijs met u.

Bekijk de prijzen
Per regio  200 
2 regio's   300 
3 regio's  400 

Wordt al vanaf

€ 200

behandeld

Bekijk de prijzen