CONTACT

Rimpel Behandeling met Fillers

Restylane is een gel, op basis van hyaluronzuur, waarmee je rimpels en plooien in het gelaat kunt verminderen. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, o.a. in de huid en is daar verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het geeft de huid daarmee haar soepelheid en veerkracht. De natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt af met de jaren. Restylane herstelt het hyaluronzuurgehalte van de huid en daarmee ook het vochtgehalte.

 

Restylane is van de vele "fillers" op basis van hyaluronzuur. Het is echter uniek omdat het de enige filler is met NASHA (Non Animal Stabilised Hyaluronic Acid). NASHA is een stabiel afbreekbaar hyaluronzuur, van niet-dierlijke afkomst. Het is daarmee uitermate veilig en geeft veel langer een mooi effect dan andere hyaluronzuren.


Er zijn verschillende soorten Restylane. Bij Skin Zuyd maken wij gebruik van de volgende Restylane producten:


Restylane: voor lijntjes en lipcontouren
Restylane Touch: voor fijne lijntjes bijvoorbeeld rond de mond en ogen
Restylane Perlane: voor grovere lijnen en volume


Voorbereiding:

Er zijn geen specifieke voorbereidingen nodig.


Tijdens de behandeling

De behandeling bestaat uit een reeks injecties, waarbij het materiaal volgens een specifiek patroon in de huid wordt gespoten. Afhankelijk van de plaats en de uitgebreidheid van de behandeling kan er gekozen worden voor een verdoving vooraf door middel van een crème of inspuiting.


De behandeling duurt meestal 15 à 30 minuten. Het resultaat is meteen zichtbaar.


Na de behandeling:

Direct na de behandeling kan het gebied met een cold-pack gekoeld worden om zwelling en eventuele bloeduitstorting tegen te gaan. Felle zon, zonnebank en sauna gedurende 1 week vermijden. Voor een optimaal resultaat kan het soms nodig zijn de behandeling een keer te herhalen of aanvullen. Dit kan over het algemeen al na 3 weken.


Het resultaat van de Restylane fillers is van tijdelijke aard. Inspuiting kan meestal na ongeveer 6 maanden zonder problemen herhaald worden.


Mogelijke bijwerkingen:

Na de behandeling is de huid gedurende enkele uren wat rood en gezwollen. In de meeste gevallen is dit de volgende dag niet meer zichtbaar.


In een enkel geval is er sprake van een blauwe plek, als gevolg van het prikken, welke spontaan binnen enkele dagen verdwijnt.


Andere bijwerkingen als infectie of granuloomvorming zijn zeer zeldzaam (< 0.01%) en van voorbijgaande aard.


Prijslijst

Restylane 0.5 ml  € 350 
Restylane 1 ml  € 525 
Restylane touch 0.5 ml  € 350 
Restylane perlane 1 ml  € 525 

Rimpel Behandeling met Fillers

Wordt al vanaf

€ 350

behandeld

 Deze prijzen zijn prijsindicaties. De behandelend arts bespreekt vooraf aan de behandeling de daadwerkelijke prijs met u.

Bekijk de prijzen
Restylane 0.5 ml  € 350 
Restylane 1 ml  € 525 
Restylane touch 0.5 ml  € 350 
Restylane perlane 1 ml  € 525 

Wordt al vanaf

€ 350

behandeld

Bekijk de prijzen